Představte si tu vůni sladké vanilky a čokolády která zaplní váš domov. Připravte si u vás doma tradiční bábovku jako od babičky v této kvalitní formě s moderním spirálovým tvarem na pečení bábovky od Lékué. Forma je vyrobena z nejkvalitnějšího platinového silikonu, díky tomu je nelepivá, nepřilnavá a po upečení se snadno vybírá. Silikon výborně a rovnoměrně vede teplo, což zaručí perfektní výsledek. Silikon je pružný, flexibilní a hygienický materiál, který se snadno a rychle čistí. Forma má průměr... Celý popis
Koupit za 429 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Popis
Představte si tu vůni sladké vanilky a čokolády která zaplní váš domov. Připravte si u vás doma tradiční bábovku jako od babičky v této kvalitní formě s moderním spirálovým tvarem na pečení bábovky od Lékué. Forma je vyrobena z nejkvalitnějšího platinového silikonu, díky tomu je nelepivá, nepřilnavá a po upečení se snadno vybírá. Silikon výborně a rovnoměrně vede teplo, což zaručí perfektní výsledek. Silikon je pružný, flexibilní a hygienický materiál, který se snadno a rychle čistí. Forma má průměr 20 cm a objem 1000 ml, je ideální pro přípravu menších bábovek pro 2 až 3 osoby.
Připravte si chutný domácí koláček, bábovku a vychutnejte si jej k snídani nebo ke kávičce. Nebo připravte chutné občerstvení pro vaše návštěvy. Domácí koláčky a bábovky jsou skvělé jako svačina pro dospělé i pro děti -zejména pokud je připravíte ve zdravější verzi.
Tipy:
1. Zkuste experimentovat a hledejte si zdravější alternativy tradičních receptů na koláče a bábovky. Na internetu av moderních kuchařkách je spousta všelijakých receptů, i naprosto jednoduchých z pár základních surovin.
2. Vyměňte klasickou bílou pšeničnou mouku za špaldovou, kokosovou, ovesnou či kukuřičnou. Dezerty budou mít tak vyšší podíl vlákniny a vydržíte déle sytý.
3. Zkuste ubrat z cukru. Většina tradičních dezertů obsahuje více cukru, než by se nám líbilo. Začněte pomalu a ubírejte po pár gramech. Nebo zkuste cukr, případně část, nahradit medem, čekankovým sirupem nebo zdravější alternativou jako je březový či kokosový cukr.
Věděli jste, že?
- Autor snad nejslavnějšího dortu na světě Sacherova dortu, Eduard Sacher pochází ze Slovenska.
- Eduard se narodil v roce 1843 a právě on vytvořil neskutečnou chuťovou kombinaci v podobě čokoládového korpusu, meruňkového džemu a křupavé čokoládové polevy.
Silikonová forma na pečení bábovky Lékué 20 cm
- Forma je vyrobena ze silikonu nejvyšší kvality - platinového silikonu.
- Je flexibilní a praktická , pro uložení do kuchyňské linky se dá forma ohýbat a přizpůsobit podle potřeb.
- Je nelepivá, nepřilnavá . Formu není třeba vymazávat tukem ani olejem a bábovku po upečení lehounce vyjmete.
- Silikon výborně a rovnoměrně vede teplo pro dosažení nejlepších a nejchutnějších dezertů
- Forma má průměr 20 cm , objem 1000 ml . Bábovka je menší, vhodná pro 2 až 3 osoby.
- Forma je vhodná do teplotního rozpětí od -60 °C do +220 °C
- Formu je možno mýt v myčce nádobí , je vhodná do chladničky, mrazničky, pečicí trouby i mikrovlnné trouby.
Připravte si chutný domácí koláček, bábovku a vychutnejte si jej k snídani nebo ke kávičce. Nebo připravte chutné občerstvení pro vaše návštěvy. Domácí koláčky a bábovky jsou skvělé jako svačina pro dospělé i pro děti -zejména pokud je připravíte ve zdravější verzi.
Tipy:
1. Zkuste experimentovat a hledejte si zdravější alternativy tradičních receptů na koláče a bábovky. Na internetu av moderních kuchařkách je spousta všelijakých receptů, i naprosto jednoduchých z pár základních surovin.
2. Vyměňte klasickou bílou pšeničnou mouku za špaldovou, kokosovou, ovesnou či kukuřičnou. Dezerty budou mít tak vyšší podíl vlákniny a vydržíte déle sytý.
3. Zkuste ubrat z cukru. Většina tradičních dezertů obsahuje více cukru, než by se nám líbilo. Začněte pomalu a ubírejte po pár gramech. Nebo zkuste cukr, případně část, nahradit medem, čekankovým sirupem nebo zdravější alternativou jako je březový či kokosový cukr.
Věděli jste, že?
- Autor snad nejslavnějšího dortu na světě Sacherova dortu, Eduard Sacher pochází ze Slovenska.
- Eduard se narodil v roce 1843 a právě on vytvořil neskutečnou chuťovou kombinaci v podobě čokoládového korpusu, meruňkového džemu a křupavé čokoládové polevy.
Silikonová forma na pečení bábovky Lékué 20 cm
- Forma je vyrobena ze silikonu nejvyšší kvality - platinového silikonu.
- Je flexibilní a praktická , pro uložení do kuchyňské linky se dá forma ohýbat a přizpůsobit podle potřeb.
- Je nelepivá, nepřilnavá . Formu není třeba vymazávat tukem ani olejem a bábovku po upečení lehounce vyjmete.
- Silikon výborně a rovnoměrně vede teplo pro dosažení nejlepších a nejchutnějších dezertů
- Forma má průměr 20 cm , objem 1000 ml . Bábovka je menší, vhodná pro 2 až 3 osoby.
- Forma je vhodná do teplotního rozpětí od -60 °C do +220 °C
- Formu je možno mýt v myčce nádobí , je vhodná do chladničky, mrazničky, pečicí trouby i mikrovlnné trouby.
Parametry
Výrobce | Lekue |
Materiál | platinový silikon |
Hloubka | 7.6 cm |
Objem | 1 l |